Alisayvan Mahallesine beton yol konforu..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Alisayvan Mahallesine beton yol konforu..
Altınordu Belediyesi bütün yolları ilmek ilmek döşemeye başladı. Başkan Aşkın Tören’in hayata geçirdiği dev altyapı ve ulaşım yatırımları ile Altınordu’nun dört köşesi ilmek ilmek konforlu yollar ile örülüyor.

Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışı ile mahallelerin eksiklerini bir bir tamamlayan, vatandaşların beklentilerini karşılayan Altınordu Belediyesi, Alisayvan mahallesini de beton yol konforu ile buluşturdu.

BU DEFA YÜZLERİN GÜLDÜ ADRES ALİSAYVAN MAHALLESİ OLDU

Başkan Aşkın Tören’in kırsal ulaşım ağına nitelik kazandıran ve konfor getiren beton yol hamlesinde yüzlerin güldüğü adreslerden biri de Alisayvan mahallesi oldu. Altınordu Belediyesince Alisayvan Mahallesi’nin yıllardır ulaşım çilesi çekilen Cami Sokak ve Körükyanı Sokakta beton yol çalışması gerçekleştirildi. Tamamlanan çalışma sonunda güvenli, standardı yüksek ve konforlu bir yapıya kavuşturulan yollar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan hizmetlerden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Alisayvan Muhtarı Erol Yıldırım “Yüz yıllık hayal edemediğimiz işler gerçekleşti Sayın Aşkın Tören Başkanımızın sayesinde. Her daim bir başkan gibi değil, kardeşimiz arkadaşımız ailemizden biri gibi davrandı bize ve o içimizden biri zaten. Tabana yayarak yaptığı hizmetler ve samimiyeti ile gönül belediyeciliği örneği oldu.  Hizmetleri ile her yeri bir bir nakış gibi işledi Başkanımız. Mahallem ve yörem adına Aşkın Başkanımıza müteşekkirim” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri de yapılan hizmetler dolayısıyla Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “TEK GAYEMİZ ŞEHRİMİZE VE İNSANIMIZA HİZMET”

Altyapı ve ulaşım alanında büyük mesafe kat ettiklerini belirten Başkan Aşkın Tören “altyapı ve yol yaşanabilir bir şehir için oldukça önemlidir. Yaptığımız çalışmaların her biri insanımızın yaşam kalitesinin yükselmesine vesile oluyor.  İhtiyaç ve beklentileri biliyor bu doğrultuda planlı bir çalışma yürütüyoruz. Hemşehrilerimize sabırları ve anlayışları için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde istişare ve ortak akıl ile şehrimizi güzelleştiren, hemşehrilerimizin hayır dualarını kazanan hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek” ifadelerini kullandı. 


EMEKLİ BELEDİYE MEMURUNUN CESEDİ BULUNDU..Önceki Haber

EMEKLİ BELEDİYE MEMURUNUN CESEDİ BULUNDU...

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız'ın “Ayakkabı yalama” sözlerine tepki..Sonraki Haber

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıl...