AKP İL BAŞKANI TOMAKİN’İN ACI GÜNÜ..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
AKP İL BAŞKANI TOMAKİN’İN ACI GÜNÜ..

AK Parti Ordu il başkanı Halit Tomakin, biricik eşi Gülşen Tomakin’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Uzun zamandır kanser tedavisi gören Gülşen Tomakin Ordu Eğitim Araştırma hastanesinde yaşamını kaybetti.

Uzun zamandır Hastanede yatan eşinin başından bir dakika olsun ayrılmayan Halit Tomakin, eşinin ölümünü duygulu bir açıklama yaparak duyurdu.

Başkan Halit Tomakin’e, yakınlarına ve bütün camiaya baş sağlığı diliyor, Merhuma Allahtan rahmet, mekanı cennet olsun diyoruz.

“32 yıllık hayat arkadaşım, çocuklarımın annesi, kıymetli eşim Gülşen Tomakin maalesef yaşam savaşını 30/08/2021 tarihinde, saat 23;45 kaybetti.

Bana bugüne kadar yaşattığın her şey için teşekkür ederim. Sen her zaman çok iyi bir eş, çok iyi bir anne, çok iyi bir babaanne oldun. Rabbime şükürler olsun ki 32 senemi seninle geçirmeyi bana nasip etti. Her zaman kalbimizin en güzel yerinde olacaksın. Kabrin nur, mekanın cennet olsun.

Bu süreçte arayan, yanımızda olan, dua eden herkese ve tedavimiz süresince bizlerden ilgilerini esirgemeyen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

AK Parti Ordu İl Başkanı

      Halit Tomakin

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN  BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI..

AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN’İN EŞİ, YUSUFCAN TOMAKİN, EZEL TOMAKİN’İN ANNELERİ, GÜLŞEN TOMAKİN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

CENAZE MERASİMİ, 31 AĞUSTOS SALI GÜNÜ SAAT: 10.00’ DA AKYAZI MAHALLESİ PAPATYA SOKAK’TAKİ EVİNİN ÖNÜNDE HELALLİK ALINDIKTAN SONRA , SAAT: 11.00 ‘DE GÖREV YAPTIĞI SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE HELALLİK ALINACAK, ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP BAHÇELİEVLER ULU CAMİİNDE CENAZE NAMAZI KILINDIKTAN SONRA , ALTINORDU/GÜNÖREN MAHALLESİNDE SAAT:14.00 DE CENAZE NAMAZI KILAMAYANLAR İÇİN CENAZE NAMAZI VE HELALİK ALINDIKTAN SONRA  AİLE KABRİSTANLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR. ALLAH cc. RAHMET EYLESİN

 

 


ORDEF Kurucu başkanı Salih Ziya Cörüt hayatını kaybetti..Önceki Haber

ORDEF Kurucu başkanı Salih Ziya Cörüt ha...

TÜRK BAYRAĞI İLE ORDU’YU SELAMLADILAR..Sonraki Haber

TÜRK BAYRAĞI İLE ORDU’YU SELAMLADILAR..