AKP İL BAŞKANI TOMAKİN, BU SEFER DE DESTAN YAZDI..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
AKP İL BAŞKANI TOMAKİN, BU SEFER DE DESTAN YAZDI..
AK Parti Ordu il başkanı Halit Tomakin, Partisinin kuruluşunun 20. yıldönümü nedeniyle bir basın bülteni yayınladı. Genel başkan R.Tayyip Erdoğan’a methiyeler düzen başkan Tomakin, açıklamasında adeta destan yazdı. Ordu’da partisinin yaptığı bir hizmeti dahi dile getirmeyen başkan Tomakin, Fındık fiyatları konusunda da tek bir cümle etmeden tam bir destan yazdı. Başkan açıklamasının sonunda sanki bir futbol maçı anlatarak milletle adeta alay etti..

İl başkanı Halit Tomakin; “20 YILDA 100 YILA EŞDEĞER HİZMET YAPTIK” sözleri ile başladığı açıklamasında Fındık fiyatları ve destekleme konusunda Ordu halkının büyük tepkilerini alan Tomakin’in açıklaması aynen şöyle : Açıklamayı baştan sonuna kadar okursanız, Ordu halkı ve Fındık üreticisi için yapılan bir kelime dahi bulunmuyor.

Aziz milletimizin helal oyları ve dualarıyla , Türkiye'de sessiz devrimlere imza ATTIK hayal dahi edilemeyen hizmetleri , dünyanın en büyük projelerini hayata geçirdik.

İl Başkanı Halit Tomakin : 14 Ağustos 2001 tarihinde (bugün) “Türkiye’de Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak” diyerek tarihe not düşülen gündür. Bugün , Milletine ,Ülkesine sevdalı bir Liderin beyaz kefenini giyerek yola çıktığı , vesayet odaklarının , iç ve dış mihrakların sayısız engellerine rağmen, dimdik durarak  , tüm zorluklara göğüs gererek  20 yılda, 100 yıla eşdeğer hizmet yapan Liderin adıdır Recep Tayyip Erdoğan ve AK PARTİ dedi.

AK PARTİ Milletinden aldığı güçle 'Daima yeni, daima genç.

     Başkan Tomakin, Türk siyasi tarihinde yeni bir çığır açan ve ülkemizi hayal edilemeyecek hizmetlerle ve yapısal değişikliklerle tanıştıran AK Parti kadroları, ilk günde olduğu gibi bugün de liderleri Recep Tayyip ERDOĞAN'ın izinde ve yanında ülkemize hizmet etmeye devam ediyor.  AK Parti, 20. Yaşında,20 senedir  girdiği her seçimde Milletinden aldığı güçle Liderinin etrafında tek yumruk birlik ve beraberlik içinde  'Daima yeni, daima genç' kalarak sürekli kendini yenileyerek , değişimin , dönüşümün ve reformların adresi olmuştur. Hizmete aç , milli ve yerli projelere hasret kalan , özgürlük ve demokrasiye susayan milletimiz AK PARTİ ile kendine gelmiş gerçekten de 2001 yılından sonra artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Tomakin, Aziz milletimizin helal oyları ve dualarıyla , Türkiye'de sessiz devrimlere imza atan, hayal dahi edilemeyen hizmetleri , dünyanın en büyük projelerini hayata geçiren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan saymakla bitiremeyeceğimiz hizmetleri , başta savunma sanayii olmak üzere milli ve yerli üretimde de öncülük yaptı. Bu kapsamda milli savaş gemisi (Milgem), Atak helikopteri, Temel Eğitim Uçağı (Hürkuş), modern piyade tüfeği, milli tank Altay, insansız hava aracı Anka, uzun ve orta menzilli tanksavar füze sistemleri gibi projeler hayata geçirildi. Asya ve Avrupa kıtalarını deniz altından birbirine bağlayan, 150 yıllık rüya Marmaray hizmete açıldı. Türkiye ilk kez hızlı trenle tanıştı. Türkiye'nin dört bir yanına bölünmüş yollar yapıldı. İstanbul Boğazı'na 3'ncü köprü Yavuz Sultan Selim, İstanbul ve İzmir arasını 3.5 saate indiren Osmangazi Köprüsü hizmete girdi.150 milyon yolcu kapasiteli dünyanın en büyük havalimanı açıldı, Kanal İstanbul projesine ilk kazma vuruldu bunun yanında aynı paralelde Ordu’da sessiz devrimlere imza attık dedi.

Bir an 2001 yılı öncesine gidelim, gecelik faizler % 7500 yanlış duymadınız ,yüzde yedibinbezyüz, enflasyon % 75 ler seviyesinde , bir ekmek almak için 2 milyon TL ödüyorsunuz.

 Başkan Tomakin, bir an 2001 yılı öncesine gidelim, gecelik faizler % 7500 yanlış duymadınız ,yüzde yedibinbezyüz, enflasyon % 75 ler seviyesinde , bir ekmek almak için 2 milyon TL ödüyorsunuz , basit bir market alışverişinde bir çuval para ile ihtiyaçlarınızı görüyorsunuz , memur maaşını bile ödeyemez hale gelinmiş, her gün IMF’den para dileniyorsunuz , yollar, okullar , köprüler, hastaneler , zaten içler acısı üçüncü dünya ülkesi gibiyiz . bu saydıklarımız fazla değil 20 yıl öncesinin Türkiye’si idi . AK Parti döneminde Paradan 6 sıfır atıldı, Türkiye'nin IMF'ye olan borcu kapatıldı. Faizler , enflasyon çok aşağılara çekildi. 2023 hedefimizde Türkiye’yi dünyanın ilk 10 büyük ekonomisine sokmak hedefimize az kaldı başaracağız dedi.

Kardeş Azerbaycan/ Karabağ’da kazanılan zaferde payımız büyük, Irak’ta , Suriye’de , Türk Ordusu destanlar yazdı.

Başkan Tomakin, Türkiye bölgesinde ve dünya’da önemli bir yer edindi, mazlumların hamisi Bir Ülke oldu. Kardeş Azerbaycan/ Karabağ’da kazanılan zaferde payımız büyük, Irak’ta , Suriye’de , Türk Ordusu destanlar yazdı. Sudan’da, Katar’da üslerimiz var. Bunun yanında  AK Parti döneminde terör örgütleriyle etkin mücadele edildi. PKK'ya darbe üzerine darbe indirildi. AK Parti'nin, ihanet şebekesi FETÖ'ye karşı mücadelesi milletin verdiği destekle hız kesmeden sürdürüldü. Terörle mücadele sınır ötesinde de devam etti. Bu kapsamda DEAŞ ve PKK'ya karşı Fırat Kalkanı, Zeytindalı ve en son Barış Pınarı operasyonları gerçekleştirildi.

Bu güzel milletimiz tarafından her sefer kırmızı kart ile oyun dışına atılan , arsızlığı ile tekrar oyuna girerek , 9 sefer kırmızı kart gören birisinden bir şey beklemek mümkün değildir.

Başkan Tomakin, biz iddia ediyoruz ve tekrar diyoruz ki , 20 yılda, 100 yıla eş değer hizmetler yaptık ve karşılığını da aziz milletimizden her seçimde aldık. Şimdi soruyorum, millet açken , milletten toplanan ambardaki buğdayları çürütüp denize dökenler,  heykel kampanyaları ile milletten bağış toplayanlar, milletine tek çivi bile hizmeti olmayan ,bu milletin dini inançlarına baskı ve zulümden başka bir hatıra bırakmamış olanlar , bugün hangi yüzle bu aziz milletten yetki istemektedirler .Bu güzel milletimiz tarafından her sefer kırmızı kart ile oyun dışına atılan , arsızlığı ile tekrar oyuna girerek , 9 sefer kırmızı kart gören, veya kendi ülkesinin Cumhurbaşkanını zalim ,eli kanlı, İsrail Başbakanı ile kıyaslayan, milliyetçi görünüp terör örgütü uzantıları ile kapalı kapılar ardında iş tutanlardan bir şey beklemek mümkün değildir ifadelerini kullandı.


Fındık işçileri sıcak çorba ile ısıtıldı..Önceki Haber

Fındık işçileri sıcak çorba ile ısıtıldı...

Çambaşı yaylasında kaybolan vatandaş bulundu..Sonraki Haber

Çambaşı yaylasında kaybolan vatandaş bul...