AK Parti gençlik kolları başkanı Koronavirüs’e yakalandı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
AK Parti gençlik kolları başkanı Koronavirüs’e yakalandı.
Ordu’da Covid - 19 gençlerimizi de tek tek yakalamaya ve bulaşmaya devam ediyor AK Partinin 7. Olağan kongresinden sonra il başaklığındaki yoğun kalabalık ziyaretleri sonucu Koronavirüs bulaşması artış göstermeye başladı. İl başkanlığındaki kalabalık ziyaretlere katılan AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Turan'da Covid 19’a yakalanmaktan kurtulamadı.

Öte yandan ikinci bir üzücü haber de Ordu SMMMO Başkanı Bahadır BAŞ’tan geldi.

Ordu SMMMO Başkanı Bahadır BAŞ bir süredir Covid-19 testi pozitif çıktığı için evinde tedavi görüyordu. Ancak; tedavisinin devamı için Ankara'ya sevk edildiği haberi geldi. Durumunu iyi olduğu ve normal yoğun bakımda yattığı bilgisi var. AK Parti gençlik kolları başkanı Yunus Emre Turan’ın da durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Heyy.. AKP. Sizlere sesleniyoruz!..

BU GENÇLERİMİZE YAZIK DEĞİLMİ?

AK Parti Ordu il başkanı ve yönetimine bir kez daha sesleniyoruz. Lütfen şu parti binasındaki yoğun ziyaretçi kabulüne bir süre ara veriniz. Hatta belli bir süre partinin kapısına dahi kilit vurunuz. Şu kahrolasıca virüs sevdiklerimizi aramızdan bir bir alıp  götürüyor. İşte gençlerimiz Covid oluyorlar. Lütfen bu sesimize kulak veriniz. Sizin kurallara uymadığınız bir yerde vatandaşlar da uymak istemiyor. Üstelik büyük tepi gösteriyorlar. Hiçbir vatandaş sizlerden bulaşan virüsün bedelini ödemeye mecbur değildir.

Lütfen geleceğimiz için, sağlığımız adına sizlere  sesleniyoruz. Bu gençlerimize yazık değil mi? Vatandaşların gösterdiği duyarlılığı sizlerden de bekliyoruz. Lütfen kurallara  ve yasaklara sizler de uyunuz.

Testleri pozitif çıkan AKP gençlik kolları başkanı Emre Turan kardeşimize, oda başkanı Bahadır Baş ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, geçmiş olsun diyoruz.(YÖN


BÜYÜKŞEHİR ZABITASI DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR..Önceki Haber

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI DİLENCİLERE GÖZ AÇTI...

CAN DOSTLAR İÇİN MODERN HASTANE YAPILIYOR..Sonraki Haber

CAN DOSTLAR İÇİN MODERN HASTANE YAPILIYO...