ADD Başkanlığına Hikmet Pala seçildi..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
ADD Başkanlığına Hikmet Pala seçildi..
Atatürkçü Düşünce Derneği Ordu Şubesinin 12. genel kurulu yapıldı. Kongre yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleştirildi. Dernek başkanlığına yeni seçilen Hikmet Pala “Derneğin üç yıllık yeni döneminde şube başkanı olarak yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Bugüne kadar katkı sunan, emek harcayan arkadaşlarıma başta Haluk Türkmen olmak üzere çok teşekkür ederim” dedi..

ADD'nin eski başkan Av. Haluk Türkmen'in tekrar aday olmadığı kongrede yeni başkan  Hikmet Pala’nın listesi kongrede tek aday olarak bütün üyelerin oylarını alarak ADD Ordu şubesinin yeni başkanı seçildi. Bu zamana kadar fedakar bir şekilde görev yapan Atatürk’çüler, yeni listede yer alamadılar.

ADD’nin yeni Başkanı Hikmet Pala, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Günümüz Türkiye'sinde Atatürk ve cumhuriyet değerlerine ne kadar ihtiyacımızın olduğunu açık bir şekilde görmekteyiz. Ortadoğu coğrafyasında Mustafa Kemal, Türk toplumuna bir nefes aldırmıştır. Bizler de bu nefesin kesilmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra ihtiyacımız, çok çalışmak ve Ordu'nun cumhuriyet sevdalısı her bir bireyinin sunacağı değerli katkılar olacaktır” dedi.

Kongremize katılan Gülyalı Belediye Başkanımız sayın Ulaş Tepe, Ordu Baro başkanı sevgili Haluk Murat Poyraz, CHP il başkanı Av. Atila Şahin, CHP Altınordu İlçe başkanı, Yelda Dalak, Ordu Çevre Derneği başkanı Ertuğrul Gönül, CHP İl Kadın Kolları başkanı Nilgün Yılmaz, divan Kurulu başkanlığımızı yapan Bülent Akpınar, sivil toplum örgütü ve sendika temsilcilerine, ADD'nin sevgili üyelerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız diyerek sosyal medyada bir teşekkür mesajı yayınladı.

Yeni listede yer alan ADD Yönetim Kurulu:

1.Hikmet Pala
2.Hülya Özkan Şahin
3.Nilhan Emeç
4.Pervin Demirel
5.Nuray Ataoğlu
6.Serdar Mahir Koçalan
7.Serkan Çelik


AKKUŞ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU..Önceki Haber

AKKUŞ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU..

Ünye Cezaevinden nakil olan mahkum kayıplara karıştı..Sonraki Haber

Ünye Cezaevinden nakil olan mahkum kayıp...