Yediyıldız, “SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Yediyıldız, “SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Perşembe’ye bağlı Kırlı mahallesinde vatandaşlarla ve parti teşkilatı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Seçimlerin ardından da vatandaşlarla birlikte olacağını ifade eden Yediyıldız, “Sorunları inşallah bundan sonra hep beraber çözeceğiz” diyerek, Yıkmak için gelenlere müsaade etmeyeceğiz dedi.. Yediyıldız, çalışmalarına gece de devam ederek, Kırlı Mahallesinde kadar çıkarak vatandaşları ziyaret etti..

24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Korgan ilçesinde gerçekleştirdiği programların ardından, Perşembe ilçesine bağlı Kırlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada, teravih namazı sonrası mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yediyıldız, Ordu’nun sorunlarını bildiğini ve çözebilmek adına elini taşın altına koyduğunu aktardı. Sorunların çözülmesi hususunda birlik içerisinde hareket edeceklerini ifade eden Yediyıldız, “Kırlı Mahallesi ile diğer mahallelerimizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları inşallah bundan sonra beraber çözeceğiz. Allah’ın izni ile bu seçim bitecek, 25 Haziran tarihi geçtiğinde bu kardeşiniz yine buraya gelecek, sizlerle ve muhtarlarımız ile beraber sorunlar nedir onları önümüze koyacağız. Derhal neyi nasıl halledebiliriz hesabı ile onları yapmak için gayret edeceğiz”dedi.

 

 

“YIKMAK İÇİN GELENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

 

Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, milletin rızası olmadan iktidara gelenlerin yapılanları yıkıp ülkeye zarar verdiklerine dikkat çekerek, “Bir de maalesef, milletin rızası olmadan iktidara gelenler olmuş. Millet istememiş ama birileri bir şekilde iktidara gelmiş. O iktidara gelenler, kendilerinden önceki yapılanların hepsini yerle yeksan etmişler, geriye hiçbir şey bırakmamışlar, kendileri de bir şeyler yapıyor gibi yapıp gitmişler. Yani sadece yıkmak için gelmişler, yapmak için değil” diye konuştu.

 

 

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, konuşmasında ayrıca istikrarın sürmesinin çok önemli olduğunu dile getirerek 16 yıldır devam eden istikrarlı bir hükümetin bundan sonra da devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Opr. Dr. Yediyıldız, Kırlı Mahallesi ziyaretinin ardından, Altınordu sahilinde Türkiye Gençlik Vafkı (TÜGVA) ile AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları’na ait stantları ziyaret etti. Buradaki görevliler ile çalışmalar hakkında bilgiler alan Yediyıldız, daha sonra sahilde yürüyüş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.


Vali Seddar Yavuz’un mesajı..Önceki Haber

Vali Seddar Yavuz’un mesajı..

Gazeteciyi kurşunlayanlara ceza yağdı..Sonraki Haber

Gazeteciyi kurşunlayanlara ceza yağdı..