YEDİYILDIZ’A ÜNYE’DE BÜYÜK İLGİ..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
YEDİYILDIZ’A ÜNYE’DE BÜYÜK İLGİ..
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ünye’de vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı. 24 Haziran seçimleri öncesi, AK Parti’de, çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmalarına Ünye ilçesinde devam etti. Kendisine gezileri sırasında Ünye Belediye başkanı Ahmet Çamyar da eşlik etti.

Bu kapsamda Yediyıldız, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran ve beraberindekiler ile birlikte ilk olarak Ünye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada tedavi gören hastalarla yakından ilgilenen Yediyıldız, her birbirine ayrı ayrı 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

 

 

HASTA VE HASTA YAKINLARIYLA KUCAKLAŞTI.

 

Hastalarla tek tek ilgilenip hatırlarını soran Yediyıldız, yakınlarına da ihtiyaçlarını sorarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Hastalar ve hasta yakınları ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’a çalışmalarında başarılar dilediler. 

 

 

 

ESNAF’TAN YEDİYILDIZ’A YAKIN İLGİ..

 

Hastane ziyaretinin ardından şehir merkezine geçen Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Cuma namazı sonrası esnaflarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşları dolaşıp onlarla sohbet eden Yediyıldız,  halka işlerinde kolaylıklar diledi. Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’ı güzel bir ilgiyle karşılayan esnaflar, seçim çalışmaları kapsamında kendisine başarı dileklerinde bulundular. Yediyıldız’ın vatandaşlar tarafından kucaklanması gözlerden kaçmadı.

 


Sigara yasağına uymayan işletmelere rekor ceza..Önceki Haber

Sigara yasağına uymayan işletmelere reko...

“Evinize haciz göndereceğiz” diye taciz ediyorlar..Sonraki Haber

“Evinize haciz göndereceğiz” diye taciz...