VİZYON BİLGİSAYAR SERVİS VE BAKIM KONUSUNDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
VİZYON BİLGİSAYAR SERVİS VE BAKIM KONUSUNDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ..
Bilgisayar kullanımına büyük önem verildiği günümüzde, bilgisayar kullanıcılarına da güven ve önem veren bilgili uzman ve tecrübeli ustalara ihtiyaç vardır.

Daha doğrusu her bilgisayar kullanan vatandaşın, güvendiği, itimat ettiği, dürüst, bilgili ve işin uzmanı olan kişilere ihtiyacı vardır. 

Öyle yaşanan ortamlar oluyor ki, sadece format atmasını  öğrenen kişiler bilgisayarınıza ustayım diye giriyor. Ama bu kişilere yaptırılan bakım ve onarımdan bir çok müşteri şikayet  ederek dert yanıyor.

 

 

İşte bu konuda Kağıthane Seyrantepe Mahallesinde hizmet veren VİZYON bilgisayarın uzman ustası Şakir Bulut, verdiği hizmetlerini anlatmaktan ve müşteri  memnuniyetinden duyduğu güven ve övgüyü gazetemize anlatarak yaptıkları hizmetleri şöyle sıralıyor:

 

 

Vizyon Bilişim Şakir BULUT, olarak yaptığımız hizmetlere ve parçalara garantili bakım yaptığını ifade ederek, arızalı cihazınızın sorununu teknik ekibimiz profesyonel şekilde tespit edip size bildirir. Daha sonra gereken işlemler yapılır ve bilgisayarınız tam anlamıyla kullanıma hazır olur. Kurduğumuz bilgisayarlarda eksik bir şey yada amatörce bir durum söz konusu olamaz. Doğru kullanımda uzun süre format dahi atmadan kullanmanızı sağlarız.

 

Masaüstü pc tamiri.

Firmamız bilgisayarlarınızdaki arıza ne olursa olsun çözmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

 

Bilgisayar satısı 0 ve 2.el 

Bilgisayar tamiri

Bilgisayar yedek parça 0 ve 2.el

Notebook(Laptop) tamiri

Notebook (Laptop) 0 ve 2.el yedek parça,

Bilgisayar her çeşit sarf malzeme

Cep telefonu tamiri

Cep telefonu yedek parça

Cep telefonu aksesuarları.

Firmalara özel aylık, yıllık Bakim  Anlaşmaları.

 

Laptop tamiri ve bakimi

Markası, modeli ve sorunu ne olursa olsun arızalı notebooklarınızı tamir ediyoruz ve en ufak sorunsuz bir şekilde sizlere teslim ediyoruz.

VİZYON Bilgisayar yapmış olduğu bu çalışmalarından ve müşteri memnuniyetinden dolayı, aldıkları tebrik ve taktirlerle aynı güveni sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.

 

 


EMNİYETTEN HIRSIZLIK ÇETESİNE BÜYÜK DARBE.. BİR KİŞİ TUTUKLANDI..Önceki Haber

EMNİYETTEN HIRSIZLIK ÇETESİNE BÜYÜK DARB...

Çalmayan tek parti.. Saadet Partisi..Sonraki Haber

Çalmayan tek parti.. Saadet Partisi..