Vali’den sporculara hediye ve teşekkür..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Vali’den sporculara hediye ve teşekkür..
Ordu valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye Atletizm Milli Takımına seçilen görme engelli sporcu Nusrettin Genç’i makamında kabul ederek, başarısından dolayı ödüllendirdi. 04-06 Nisan 2017 tarihlerinde İzmir ilinde yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonasına Ulubey İlçesinden katılan görme engelli Nusrettin Genç, cirit atmada Türkiye şampiyonu, 1.500 metre koşuda Türkiye 2’ncisi, 800 metre koşuda Türkiye 3’sü oldu.

Ulubey kaymakamı Ahmet Turan Erdem ile Türkiye Atletizm Milli Takımına seçilen görme engelli Nusrettin Genç ve Uluslararası Trabzon Yarı Maraton 18 yaş grubunda Türkiye birinciliğini elde eden Volkan Kahraman’ı makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, 14-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında İngiltere'nin Başkenti Londra'da yapılacak olan Dünya Atletizm Şampiyonası, 30-31 Mayıs 2017 tarihlerinde Paris’te yapılacak olan Atletizm Şampiyonası ile 17-18 Haziran 2017 tarihinde Almanya'da yapılacak olan Uluslararası Atletizm Şampiyonasına katılmak üzere Türkiye Atletizm Milli Takımına seçilen görme engelli Nusrettin Genç’i tebrik etti ve başarısından dolayı sporcuları altınla ödüllendirdi.

 

 

 

Görme engelli bir sporcunun Türkiye Atletizm Milli Takımına seçilmesi ve ülkemizi uluslararası şampiyonalarda temsil edecek olmasının gurur verici olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Engelli sporcularımızın azmi ve isteği, engelli olmayanlara göre çok daha fazla oluyor. İlimizde bir çok spor branşında başarı elde eden engelli sporcu kardeşlerimiz mevcut. Engelli sporcu kardeşlerimizin elde ettikleri başarılar, hepimizin göğsünü kabartıyor. Hele hele uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil etmeleri, elde ettikleri derecelerle bayrağımızı göndere çektirmeleri, Milli Marşı’mızı okutmaları, bizleri son derece gururlandırıyor. Bu kardeşlerimizi de başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Önümüzdeki aylarda katılacakları şampiyonalarda kendilerine üstün başarılar diliyorum. Ülkemizi, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.  


Burası Ordu Büyük Şehir Belediye meclisi.!..Önceki Haber

Burası Ordu Büyük Şehir Belediye meclisi...

81 ilde yeni bir FETÖ operasyonu başladı..Sonraki Haber

81 ilde yeni bir FETÖ operasyonu başladı...