Ufuk Erim muhalefete yüklendi..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Ufuk Erim muhalefete yüklendi..
Kağıthane Bağımsız Belediye başkan adayı Ufuk Erim Kağıthane siyasetini eleştirerek muhalefete yüklendi.

Kağıthane Belediyesi Bağımsız Belediye başkan adayı olarak propaganda çalışmalarına bir süre önce erken başlayan Ufuk Erim, siyasi çalışmaları hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

Genellikle adaylarını açıklamayan muhalefet  partilerini  eleştiren Erim, “Ben bağımsız aday olarak çalışmalarıma  başladığım halde bir aydan bu yana çalışmalarımı sürdürüyorum.. Şu anda Kağıthane’de AK Parti ile Saadet partisi harici muhalefet partileri başkan adaylarını açıklamadı.” Dedi

Bağımsız Belediye başkan adayı Ufuk Erim “Muhalefet herhalde seçim kazanmak istemiyor. Acaba adaylarını seçimden sonra mı açıklayacaklar” dedi.

Dört yıldan bu yana Kağıthane Belediyesinin çalışmalarını eleştiren ve biz bu Belediyeyi mutlaka alacağız diye haykıran muhalefet partilerinden daralan seçim süresi içersinde kesin aday isimlerinin açıklanmaması kendi parti üyeleri arasında dahi polemik yarattığı ve Belediyeyi kazanabilmeleri için karamsarlığa sürüklendiği de gerçeklerin bir bölümüdür.

Erim sorulan sorularımıza devamla, “Şu an Kağıthane’de seçime giremeyecek olan ve halen bir tabela partisi görünümünde olan Anavatan, Demokrat parti, Genç Parti, belirsizliğini korurken, seçim zamanları ortaya çıkarak propaganda çalışmaları yapan diğer partilerinde ne yapacakları ve kimi destekleyecekleri belli değildir. Umuyorum bu boşluktan kim iyi çalışırsa o parti istifade eder. Adaylarını geç açıklayan siyasi parti seçim kazanma umutlarını da kaybeder” dedi.

Gerçek ve haklı eleştirileri ile isabetli bir  açıklama yapan bağımsız Belediye başkan adayı Ufuk Erim, Kağıthane’de Belediye başkanlığı adaylığını AK Partiden almak için çalışma yapılacaksa bu  sessiz beklemekle siyaset yapılmaz. O halde bu güne kadar adayını açıklamayan siyasi partiler 29 Marttan sonra açıklaması daha iyi olur. Hiç olmazsa AK Parti oylarını artırır, prim yapar dedi.


Dernekler kamu ve kurum ziyaretinde..Önceki Haber

Dernekler kamu ve kurum ziyaretinde..

İnternet Kumarcılarına baskın..Sonraki Haber

İnternet Kumarcılarına baskın..