Suriyeli’lerden sonra Romanlar da ortalığı karıştırdı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Suriyeli’lerden sonra Romanlar da ortalığı karıştırdı..
Dışarıdan gelen göçmenler ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Altınordu merkezde meydana gelen Suriyeli kavgasından sonra, Ünye ilçesinde de Roman vatandaşların çıkardığı kavgaya jandarma müdahale etti. Takviye güçlerin müdahale ettiği olaylarda bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Ünye sahil köy mahallesi  eski havalanında konaklayan Roman vatandaşların araların çıkan odunlu sopalı kavga büyüdü.

 

Kavganın büyümesi ve çadırların yakılması sonuçu tansiyonun arttığı bölgeye itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

BÖLGEYE TAKVİYE KUVVETLER GELDİ..

 

Savaş alanına dönen alana girmek isteyen itfaiye ve jandarmaya taşlı sopayla saldıran Romanlara, Ünye jandarma ve  Fatsa komando timleri müdahalede bulundu. Mukavemetle karşı karşıya kalan jandarma ekiplerinin  müdahalesi sonrası olay yerinde tansiyon düşerken, çok sayıda kişinin ifadeleri alındı.Operasyon sonuçu bir kişi gözaltına alındı.

 

Çıkan arbedede kafasına darbe alan S.Özariş(29) ilk yardım ekiplerince Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan S.Özariş ‘in sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

 

Romanların kavga ettiği yerde ,mevsimlik tarım işçilerinin bulunduğu belirtildi..

 


Fındık üreticilerine önemli uyarılar..Önceki Haber

Fındık üreticilerine önemli uyarılar..

Altınordu Belediyesinden içme suyu takviyesi..Sonraki Haber

Altınordu Belediyesinden içme suyu takv...