Ordu Devlet Hastanesinin resmi alanını şahsına özel otopark yaptı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Ordu Devlet Hastanesinin resmi alanını şahsına özel otopark yaptı..
Şikayetlerinizi ve ihbarlarınızı gazetemize bildirin, biz yayınlayalım diye yaptığımız duyuru ses getirmeye başladı. Devletin resmi birimlerinde bazen garip şeyler oluyor. Bunlardan birisi de Ordu Devlet Hastanesinin önünde bulunan acil ve protokol mensuplarına özel tahsis edilen bölgeyi bir hastane müdürünün kendi şahsına ait özel oto park olarak kullanılması. Bu konu gazetemize şikayet edilerek, o bölgede bir inceleme ve araştırma yaptık. Şikayetlerin ve tepkilerin gerçeği yansıttığını gördük ve fotoğraflarla birlikte bu şikayetleri gündeme getiriyoruz.

Devlet Hastanesinin hemen girişinde sağ tarafında kafeterya alanı olarak kullanılan boş bölüme girişi özel duba ile kapatılmış ve bu dubanın anahtarı da oraya girmesi gereken görevliler tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca protokol mensuplarının ve acil girmesi gereken kişiler için tahsis edilen bir bölüm olduğu biliniyor.

 

Fakat buraya her gün mesai saatleri içersinde  özel olarak park eden 52 DH 184 plakalı bir araç bazı hastane çalışanlarının ve o çevrede çalışan kişilerin dikkatini çekerek gazetemiz tarafından araştırılması istenerek şikayetlere yol açmaktadır. Bu konuyu araştırdık ve aracın  Devlet hastanesinde görevliözel anahtarlı müdürlerden biri olan  İlker Oflazadlı kişiye ait olduğunu tespit ettik.  Hastane çalışanları bu kişinin müdür ve amir sıfatında olduğu gerekçesiyle bu konuda kendisine bir şey söyleyemedikleri için durumu gazetemize şikayet etmek zorunda olduklarını belirttiler.

 

 

 

Üstelik buraya giriş-çıkış için  İlker Oflaz işini nasıl uydurduysa özel bir anahtarı da temin ederek özel aracı ile giriş çıkışta otomatik dubayı kendisi açıp kapatarak aracı ile rahatça girip çıkabilmektedir.  İşte bu durum Ordu Devlet Hastanesinde görevli  1000  civarında doktor ve personellerin içersinde en önde gelen veya sözü geçen torpilli bir isim olduğunu ortaya koymaktadır. Bu nedenle bu özel ayrıcalık diğer çalışanları da oldukça rahatsız etmiş durumda..

 

 

Ordu Devlet hastanesinde oto park sıkıntısı yaşanmıyor. Çünkü, hastanede çalışan doktor ve tüm personellere ait yeteri kadar personel otoparkı mevcut bulunuyor. Hem doktorlara, hemde personellere ait özel otopark mevcut.. Böyle bir durum karşısında aracını oto park yasağı olan ve herkesin giremeyeceği bir yere özel bir anahtarla sırlı kapıyı açarak her gün aracını park eden  müdür sıfatını taşıyan İlker Oflaz’ın ayrıcalığını da sorgulamak gerek. Bu haksız uygulamaya tepki gösteren diğer personellere de son derece hak vermenin doğru olduğunu tespit ettik..“Özel Anahtarlı” müdürün bu davranışı ve özelliği gerçekten diğer çalışanlar tarafından sessiz tepkilereneden olduğu için, biz de basın olarak  seslerini duyurmak istedik.. Basın olarak  haksızlıklara seslerini çıkaramayanların sesini duyurmaya devam edeceğiz..


HUZUR OPERSAYONUNDA ORDU TEMİZ ÇIKTI..Önceki Haber

HUZUR OPERSAYONUNDA ORDU TEMİZ ÇIKTI..

TÜRKİYE YETKİLİLERİNE SESLENDİ, ÖTENAZİ İSTEDİ..Sonraki Haber

TÜRKİYE YETKİLİLERİNE SESLENDİ, ÖTENAZİ...