Mustafa Tomakin, Operasyonla ilgili sorgulanmalıdır.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Mustafa Tomakin, Operasyonla ilgili sorgulanmalıdır.
Operasyonla ilgili göz altına alınanların ifadesiyle ilgili mahkeme bu gece sabaha kadar devam etti. Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Organize Suç Örgütüne yönelik 02.09.2019 günü Ünye, Fatsa, Aybastı ilçelerinde ve Ankara’da eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirilmişti. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler hakkında adliyedeki ifadeler tamamlandı.. Olayla ilgili Mustafa Tomakin’in aralarında “ABİLER” “Delikanlılık aleminin yiğidi,..” dediği kişilerin de bulunduğu 13 kişi tutuklandı.

Yapılan operasyon kapsamında göz altına alınan ve tutuklanan şüphelilerle çok samimi ve iç içe olan Mustafa Tomakin adlı sosyal medya fenomeni bu kişilere Facebook sayfasında methiyeler düzerek iş birliği içersinde olduğu şüpheleri uyandırıyor. Ancak, operasyon kapsamında Tomakin’in göz altına alınmamasına ise halk büyük tepki göstererek bu kişinin de mutlaka sorgulanması ve ifadesine başvurulmasını istiyorlar. Tomakin, bu kişilere hitaben yaptığı paylaşımlarında “Delikanlılık aleminin yiğidi, duruşunuz dosta güven, düşmana korku salıyor”  diye yazmıştı.. Bu da gösteriyor ki, şüpheliler hakkında bilgi sahibi veya işbirliği yaptıkları anlamına geliyor.

 

Kamuoyu  başlatılan operasyonun  geniş çaplı olarak devam edip etmeyeceğini merakla beklerken, savcılık tarafından örgüt statünde tutulan kişilere yakınlığı ile bilinen  soysal medya fenomeni Mustafa Tomak’in operasyon kapsamı dışında tutulmasına tepkiler geldi.

 

TOMAKİN, HEDEF SAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR..

 

Ordu üzerine kabus gibi çöken ve paylaşımlarının doğruluğu kesin olmadan insanların kaderleri ile oynayan Tomak’in, yakayı ele verme korkusu ile hedef şaşırtmak için başka kişi ve kuruluşlara aba altında sopa göstermeye başladı.

 

KAMUOYUNDAN TOMAKİNE İNANILMAZ İDDİALAR.

 

Yazılarıyla kendine rant sağladığı, bir çok kişiyi şantaj ve tehdit  ettiği iddiaları  ortalıkta dolaşan ve operasyon kapsamında kişilerle bağlantısını kendi itiraf eden bu zat halen nasıl rahat rahat hareket edebiliyor . Öyle ki bu facebook fenomeni kişinin operasyon kapsamında alınan kişilere methiyeler  dizdiği de ortadayken halen neden operasyon dışında tutulmaktadır anlaşılır gibi değil diyen vatandaşlar gazetemize bazı evraklarda ulaştırdılar.

 

ADALETİN YANINDAYIZ..

Bizde tarafız ve adalete güvenen bir kurum olarak ,elimizi taşın altına koyuyor  bize teslim edilen kanıt ve iddiaları yayınlıyoruz…

 

Düne kadar hiç tanımadığı insanlara bugün böyle methiyeler dizen ve boy boy fotoğraflarını paylaşan bir kişinin ilişkilerinin de araştırılması elzemdir.

 

İşte Mustafa Tomak’in ilişkilerinin kanıtı.

 

 

Gerisini araştırmak YÜCE TÜRK ADALETİNE KALIYOR..

 

 

MAHKEME SONUCU TUTUKLANANLAR..

 

Dün erken saatlerde başlayan dava bugün sabah saatlerine kadar devam etti. Nöbetçi mahkeme tarafından 6 kişi serbest bırakılırken, 1 kişi adli kontrol ile serbest kaldı. Ünye Devlet hastanesi başhekimi Dr. Güray Yılmaz ise serbest bırakıldı.. Hakim karşısına çıkan diğer 13 kişide tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İŞTE O İSİMLER

Aralarında kamu görevlisi ve iş adamlarının bulunduğu Ö.O– Ö.G– A.T– M.K– F.G– A.K –O.Y –K.Ç  –U.O– E.C– U.İ– M.A– D.Ö isimli 13 kişi tutuklandı. T.O ise adli kontrol kaydı ile serbest bırakıldı.

 

Önümüzdeki günlerde tutuklanan isimlerin yargılanmalarına devam edilecek….

(Kaynak : Ünye nethaber)


OBB. Başkanı Hilmi Güler, sahaya indi..Önceki Haber

OBB. Başkanı Hilmi Güler, sahaya indi..

Rektör Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü..Sonraki Haber

Rektör Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü....