Mustafa Köksal’ın sosyal medyada yaptığı çağrıya kulak verin..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Mustafa Köksal’ın sosyal medyada yaptığı çağrıya kulak verin..
Ordu’nun yetiştirdiği değerli emekli öğretmenlerimizden Mustafa Köksal sosyal medya sayfasında çok güzel bir paylaşım yaparak gençlere sahip çıkmak için Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Enver Yılmaz’a seslendi. Sosyal medya bu günlerde değişik maksatlarla kullanılmaya başlandı. Sevgilim, aşkım, canım, cicim yazma yeri oldu, kavganın başladığı, kalplerin kırıldığı, yalaklıkların diz boyu olduğu bir sayfa haline geldi. Kendisinden korkan ve kendisine güvenemeyen ördlek erkeklerin, delikanlıyım diye geçinenlerin küfürler, hakaretler , tehdit ve şantajlar ettiği sayfa haline geldi..

Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Enver Yılmaz, Belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmasında gazetecileri yalan yazmakla suçlayarak kameralar önünde alenen deşifre etmişti. Fakat, çocukların, gençlerin halinden Ordu’nun derdinden bir öğretmen olarak çok daha iyi anlayan Mustafa Köksal, ise hiç yalan konuşmaz, boş yere de yazmaz, onu kimse yalan yazmakla da suçlayamaz. Onun derdi şu Ordu iline ve gençlerimize sahip çıkılmasıdır. O nedenle başkan Enver Yılmaz’a seslenerek sosyal medyada yazdığı yazıyı aşağıda aynen yayınlıyoruz.

 

 

Yazının başlığı “SAYIN ENVER BAŞKAN”

 

Bugünlerde omzunuzdaki yük, büyük şehrin on yada 20 projesinden çok daha büyük, ve de çok daha önemli. Yol-su-asfalt-turizm-alt yapı bunları belediyeler yapar.

 

Peki bozulmuş, çarpık ve de her gün hızla uçuruma giden bir gençlik var bu şehrin içinde. Bunun bir kısmını yüzde 10 ile spor adı altında kulüplerimizin değerli teknik adamları her gün 2 saat tutuyor yanlarında gerisi meçhul ve bunların her gün 2 saatini kurtarabiliyor, bu gençliğin yüzde 40’ ı ailenin kontrolünde onlar koruyor ya gerisi..?


Sizlerin, bizlerin,siyaset,eğitim dünyası içindeki değerlerin çocukları yüzde 60 kontrol altında sayarsak, tehlikeli yol içinde değil desek, yüzde 40 kimin gençliği, bunların hepsi sizin olduğunuz ilin değerli gençleri. Çocukları, zengin, fakir ,kürt, çingen, eşkiya, berduş, efendi diye ilimizde ayıramayız. Okulun içinde her kumaş eğitim içinde eşit, öğretmenin gözünde eşit.


Sayın başkan, güzel bir şey duydum sabah Gaziantep belediye başkanımızın başlattığ, biz daha iyisini sayenizde ilimizde yaparız. "Haydi Gençler beraber bu ili büyütelim" diyelim ve onlara ellerimizi uzatalım. Biz size hakikaten yürekten güveniyoruz. Akıllısın, zekisin. Hakikaten vicdanlısın, babasın ,çok iyi örnek eşsin. Ki bu ilde ömrümü bu gençliğe adamış bir insan olarak, bu konu her gün beni üzüyor.
Onca çocuk okulda yüzde 60 eğitimden yoksun, onca çocuk sokakta her türlü tehlikenin içinde. Okul önlerinde esrar eroin içen yada alıştırılan gençlerin, sapıkların kız tavlama rezilliği o kızları bu sigara haplara bulaştırma, kötü işlere götürmeleri her gün artarak çoğalıyor, polisle, zorlama ile tehditle olacak iş değil, eğitimle,sevgi ile olur.


Bugün sokakta görünen moda denen zehrin içinde yok olan gençliğin hali. Ama siz isterseniz büyüyen bu şehrin yedi emini olarak bu gençliği o Büyük Şehrin hayranlıkla izleyeceği genç kuşağında büyütebilirsiniz. Sporda eğitimde işte ticarette..
Dili Türkçe, gramerini bilmez, İngilizce, Almanca, Rusca bilmez. İmam Hatip okur Arapca bilmez. Bir il sayenizde güneş olmaya çalışıyor insanları bu güneşe uzanacak eller olmayınca, hepsi simsiyah bulut olunca doğan büyük şehir güneşi bence karanlıklarda olur.


Ben şahsen size çok inanan biriyim. Allah bu inancımı boşa çıkarmasın. Ve bugünlerde bu gençleri her alanda daha iyi daha yüksek tempoda koşturalım, eğitelim, okutalım. Sokakların tehlikesinden kurtaralım.


Bu Ordu bizim Ordu içinde büyümemiş cüce kalmış gençler olacak ise büyüse ne olur büyümese ne olur. Haydi gençler göreve derseniz. Biz hep yanınızda olacağız. Yoksa sokakta esrar eroin bonzai içip ölen yok olan gençlik görmek hepimizin acısı olacak.


Allah bu yolunda seni çok özel işleri de yaparak büyük başkan yapsın. Taş üstüne akıllı başlar konmayacaksa, hiç bir işe yaramaz şehir. İçinde bu ile yakışan gençlik olmazsa yapmışsın onca görselliği.. .Sayın başkan bizler buradayız, yanındayız. Haydi gençler diyelim. Geleceğe onlar ile koşalım.


Şehit Polisin ailesine maddi yardım yapıldı..Önceki Haber

Şehit Polisin ailesine maddi yardım ya...

FETÖ /PDY TERÖR ÖRGÜTÜNDEN 2 KİŞİ TUTUKLANDI..Sonraki Haber

FETÖ /PDY TERÖR ÖRGÜTÜNDEN 2 KİŞİ TUTUKL...