Kağıthanespor Kasapoğullarına teslim..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Kağıthanespor Kasapoğullarına teslim..
Bu sezon küme düşen Kağıthanespor yeni yönetimi ile emin ellere teslim edildi. Geçen sezon Süper Amatör Kümeye veda ederek bir alt lig olan 1. Amatör Kümeye düşen Kağıthanespor yeni sezonda yeniden, Süper Amatör Küme’ye yükselme hesaplarını yapıyor. Erol Akik’in başkanlıktan ayrılmasından sonra olağan Genel Kurulu’nu yapan Kağıthanespor çoğunluğun sağlandığı kongrede eski yönetimin ibrası kabul edilerek yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

 

 

Yapılan kongrenin ardından Kağıthane’nin çok eski yerli ve  tanınmış esnaflarından olan Kasapoğlu turizm sahiplerinden  İbrahim Kasapoğlu, kredi kefalet kooperatifi başkanı kardeşi Bülent Kasapoğlu’nu’da  yönetime alarak Kağıthanesporu birlikte yönetme kararı aldılar.

 

Yeni başkan İbrahim Kasapoğlu kongre sonrası ilk işi yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte Hasbahçe sahasına inerek takımı izlemek oldu. Çiçeği burnunda başkan İbrahim Kasapoğlu, geçen sezon süper amatör kümeye veda ederek 1. Amatör Kümeye  düşen Kağıthanesporu yeniden şampiyon yapmak için yönetim olarak ellerinden gelen bütün maddi ve manevi gücünü ortaya koyacaklarını açıkladı.

 

 

Kağıthanesporun yeni yönetiminde sporu seven ve spora gönül verenlerin başında gelen ve önceki yönetime de büyük destekler sağlayan Ali Yavuz, Ahmet Dağlı ve Vedat Erenç gibi isimler yeni sezonda yeni yönetimle birlikte olarak Kağıthanespor için mücadele verecekler.

 

 

Kağıthanesporun yeni yönetim kurulu asil üyeleri :

 

1-İbrahim Kasapoğlu, 2-Şemsettin Danış, 3-Yaşar Akel, 4-Ömer Kırcı, 5-Abdurahman Karakum, 6-Ali Yavuz, 7-Ali Torlak, 8-Metin Özen, 9-Yıldırım Yılmaz, 10-Ahmet Dağlı, 11-Musa Koç, 12-Vedat Erenç, 13-Bülent Kasapoğlu, 14-Temel Köksal, 15-Nurettin Derican..

 

YEDEK ÜYELER :

 

1-Gökhan Dik, 2-Zeki Dalkıraner, 3-Bekir Özdamar, 4-Mustafa Türkaslan 5-İlhan Derya, 6-Tarık Koç, 7-İslam Kara, 8-Haydar Hürcan, 9-Hasan Gündoğan, 10-İsmet Değirmencioğlu, 11-Oğuzhan Olger, 12-Behçet Bilgel, 13-Erdinç Elüst,14-Sıtkı Torlak, 15-Recep Osmanoğlu..

 

DENETİM KURULU (Asil)

 

1-Osman Kırcı, 2-Kadir Bozkurt, 3-İbrahim Beslen.

 

DENETİM KURULU (Yedek)

 

1-Çetin Üzen, 2-Nuri Şensoy, 3-Kadri Kırcı.

 

 

 

 

İSTANBUL AMATÖR KULÜPLER FEDERASYON DELEGELERİ : (Asil)

 

1-Barbaros Akkoyunlu, 2-Zeki Dalkıraner, 3-Bülent Kasapoğlu.

 

İSTANBUL AMATÖR KULÜPLER FEDERASYON DELEGELERİ : (Yedek)

 

1-Metin Üzen. 2-Ahmet Dağlı, 3-Vedat Erenç.


Rahmi Çağan sözlerini geri aldı ve helallik istedi..Önceki Haber

Rahmi Çağan sözlerini geri aldı ve helal...

İhale yapılmadan tekne sefere başladı.. Sonraki Haber

İhale yapılmadan tekne sefere başladı..