KAĞITHANESPOR RAKİBİ İLE BERABERE KALDI..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
KAĞITHANESPOR RAKİBİ İLE BERABERE KALDI..
Kağıthanespor gurubunda oynadığı kendi sahasındaki ilk maçını bugün oynadı. Yenibosna spor ile 0-0 berabere kalırken, maçı izleyen taraftarlar öldü öldü dirildi. Eksik ve sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Kağıthanesporun şanssızlık bir türlü peşini bırakmıyor.

 

 

Ligin ilk maçını geçen hafta deplasmanda Feriköy sporla oynayan Kağıthanespor, rakibine 5-0 mağlup olmuştu. Bu haftaki maça da eksik kadro ile çıkan takım daha maçın başlarında bir de sakatlık yaşanınca mevcut oyuncular rakibi karşısında fazla etkili olamayınca Yenibosna spora mağlup olmaktan zor kurtuldu.

 

 

Kağıthanespor zaman zaman etkili olsa da fırsatları değerlendiremedi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta rakip takım daha fazla gol pozisyonuna girdi. Fakat fırsatları değerlendiremedi. Maç boyunca sakatlıklar yaşayan Kağıthanespor zor da olsa bir puan alabildi..

 

 

Maçta Kağıthanesporun teknik kadrosunun dışında yönetim kurulundan sadece Ali Yavuz  maçı izledi. Hiçbir resmi protokol maç izlemeye gelmediler.. 

 

 

ELEKTRİK  VE YAĞMUR MAÇI ETKİLEDİ.

 

Maçın ikinci yarısında bastıran sağnak yağış nedeniyle havalar karardı.  Stadın ışıkları yakıldı ama, elektrik lambalarının az oluşu ve  çoğu lambaların yanmayışı hem oyuncuları ve hemde seyircilerin uzaktan görme zorluğu yaşanmasına neden oldu. Bu gidişle direk lambalarının bakımı yapılmazsa Kağıthanespor karanlıkta maç yaptığı sürece puan kaybetmeye de devam edecektir.

 

KAĞITHANESPORA ACİL ELEKTRİK LAZIM..

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MAHMUT YALÇIN İKİ OĞLUNU SÜNNET ETTİRDİ..Önceki Haber

MAHMUT YALÇIN İKİ OĞLUNU SÜNNET ETTİRDİ....

GENÇ YAPIMCI İHSAN TAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ..Sonraki Haber

GENÇ YAPIMCI İHSAN TAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANI...