DSP’den Bayan Aday adayı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
DSP’den Bayan Aday adayı..
Kağıthane Belediyesine başkan adaylığı için ilk kez bir bayan olarak ilçe başkanı Nesrin Altın’dan ses geldi..

Demokratik Sol Parti olarak ilk önce ilçe başkanı Nesrin Altın’ın adaylığını açıklamasının yanı sıra İbrahim Dülgar’da aday adayı olduğunu açıklayarak ismi resmiyet kazamamış oldu. Altın aday adayı olduğunu, il başkanlığına resmen açıklamış bulunuyor.

Nesrin Altın’ın adaylığını açıklamasından sonra ilçe başkanlığı görevinden resmen istifa etti.

Bu zamana kadar partinin saymanlık görevini başarı ile yürüten Celal Özer ise bu görevinden istifa ederek Kağıthane Belediyesi meclis üyeliği için aday adayı olduğunu resmen açıklayarak partideki görevinden istifa etti ve aday adayı olduğunu açıkladı.

DSP ilçe başkanlığında Cumartesi günü düzenlenen bir törenle ilçe başkanı Nesrin ALTIN ile parti üyelerinden İbrahim Dülgar aday adayı almaları nedeni ile düzenlenen toplantıda adaylıklarını resmen açıklayarak el sıkışarak birbirlerine başarılar dilediler. 

Her iki aday adayı da daha sonra kendilerini tanıtarak öz geçmişleri hakkında çeşitli bilgiler vererek kendilerini tanıttılar.

Aday tanıtımından sonra toplantıya katılanlar da görüşlerini, dilek ve temennilerini belirterek söz hakkı aldılar.

                           MURAT ÇELİK ile SELİM ÇEHRE

Demokratik Sol Partinin aday tanıtımı programında ilçe başkanı Nesrin Altın’ı yalnız bırakmayan DSP Şişli il başkanlığı ARGE İstihbarat komisyon başkanı Murat Çelik ile DSP Kağıthane ilçe başkalığı Seçim komisyonu başkanı Selim Çehre partilerinde görev almış oldukları bölümleri ile ilgili gerekli çalışmaları kusursuz olarak sürdürerek toplantılardaki yerlerini alarak görevlerini aksatmadan yerine getirmede başarılara imza atarak çalışmalarını sürdürüyorlar.


Hamidiye Mahallesine alışveriş merkezi..Önceki Haber

Hamidiye Mahallesine alışveriş merkezi..

Saadet Partisinde aday adayları..Sonraki Haber

Saadet Partisinde aday adayları..