CHP İlçe başkanı istifa etti..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
CHP İlçe başkanı istifa etti..
Her seçimde, hemen hemen her bölgede Belediye başkan adaylarını belirlemede büyük sıkıntı çeken, kavga ve anlaşmazlıklar yaşayan CHP’de istifa furyalarına bir yenisi daha eklendi. Ülke genelinde olduğu gibi Kağıthane’de İYİ Parti ile ittifak yapan CHP kendisi aday çıkarmayıp İYİ Partinin çıkardığı başkan adayına gösterdiği tepki sonucu ilçe başkanı Mehmet Ali Yüksel görevinden istifa etti..

Parti içersinde çekişmelerin ve huzursuzlukların  hiçbir zaman bitmediği Kağıthane İlçe teşkilatının İYİ Partiyle ittifak yapılması sonucu ilçe yönetimi arasında büyük çekişmelere neden oldu. Bir çok aday adayları küstürüldü. Meclis üyeleri sıralamasında anlaşmazlıklar yaşandı. Her seçim döneminde olduğu gibi CHP yine bir çok bölgelerde seçimi kendi elleriyle AK Partiye teslim ediyor..

 

ESKİ MHP’Lİ  İTTİFAK ADAYI OLDU..

 

CHP. Kağıthane’den aday çıkarmayıp İYİ Partinin adayının destekleme kararının ardından eski gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu ve aynı zamanda 2014 yerel seçimlerinde MHP’den 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Mehmet Aslan’ın İYİ Partiden aday gösterilmesine de büyük tepki gösteren CHP ilçe örgütü içinde yaşanan huzursuzluklar İlçe başkanı Mehmet Ali Yüksel’in istifa etmesine neden oldu. Yüksel istifa dilekçesini İstanbul İl başkanlığına verdiğini açıkladı.. Böylece seçimler süreci ülke gelinde CHP teşkilatı içersinde siyasi depremler yaşanmaya devam ediliyor.


Adem Çimiç bağımsız adaylığını açıkladı..Önceki Haber

Adem Çimiç bağımsız adaylığını açıkladı....

AKP’de Ordu’lu başkan Ordu’luları listeye almadı..Sonraki Haber

AKP’de Ordu’lu başkan Ordu’luları listey...