Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi..
Altınordu Belediyesi bünyesinde, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında çalışan personellere “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı” çerçevesinde eğitimler verilerek çeşitli alanlarda bilgilenmeleri sağlandı.

Ordu İŞKUR İl Müdürlüğü ve TYP kapsamında Altınordu Belediyesi’nde çalışan personellere Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde deneyimli iş güvenliği uzmanları Dr. Faik Ayık ve Havva Gözkonan tarafından çeşitli konularda teorik ve pratik olarak eğitimler verildi. Altınordu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitimlerde güncel iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin yanı sıra geçmiş yıllarda yaşanan iş kazaları da görsel olarak personellere izletilerek bilgi sahibi olmalarına olanak sağlandı.

 

 

PERSONELLER YANGIN TATBİKATI YAPTI..

 

Yapılan teorik eğitimlerin ardından personellerin katılımı ile uygulamalı olarak yangın söndürme eğitimleri de verildi. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Havva Gözkonan öncülüğünde gerçekleştirilen eğitimlerde personellere yangın esnasında yapması gerekenler ve yangın söndürme yöntemleri anlatıldı.

 

“HAYATIN HER ALANINDA İŞİMİZE YARAYACAK BİLGİLER ÖĞRENDİK”

 

Eğitimlere katılan personeller eğitimlerin ardında duygu ve düşüncülerini dile getirdiler. Çok verimli bir eğitim geçirdiklerini aktaran personeller, öğrendikleri bilgilerin iş hayatının yanı sıra özel hayatta da çok verimli olacağını aktardılar.

 

Düzenlenen eğitimleri yapılan sınavın ardından sona erdi.


“İyilik, ahlak, vicdan iflas ediyor çocuklar katlediliyor..”Önceki Haber

“İyilik, ahlak, vicdan iflas ediyor çocu...

CHP. 24 Haziran seçimlerini değerlendirdiler.Sonraki Haber

CHP. 24 Haziran seçimlerini değerlendird...