Başhekim operasyonda göz altına alındı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Başhekim operasyonda göz altına alındı..
Önceki gün Ünye ilçesinde, polis ekiplerince organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 32 kişi gözaltına alınmıştı. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, iki gün önce Ünye'de organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlenmişti. 32 kişinin göz altına alındığı operasyonda aralarında daha önce görevinden alınan Ünye Devlet Hastanesi başhekimi Güray Yılmaz’ın da olduğu belirtildi..

Ünye’de Teknik ve fiziki takip yapan ekipler, şüphelilerin yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Narkotik ekiplerinin yanı sıra özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyonlarda, haklarında gözaltı kararı verilen 32 kişi yakalandı ve sorgulanmak için Ordu Emniyet müdürlüğüne getirildi..

 

ESKİ BAŞHEKİM DE GÖZ ALTINDA..

 

Geçtiğimiz hafta görevden alınan Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz ihaleye fesat karıştırmak, çıkar amaçlı çete üyesi olmak iddiaları ile dün sabah 32 kişi ile beraber gözaltına alınmıştı. Emniyette halen sorguları süren kişilerin kafeterya, yemek vb. ihalelerde yolsuzluk yaptıkları yönünde iddialar var. Bu olaylara bazı doktorların da adlarının karıştığı belirtiliyor.  

 

Ünye Devlet Hastanesi eski başhekimi Güray Yılmaz, 2016 yılında ulusal basına da yansıyan haberlere göre çalışma arkadaşı doktora dayak attığı iddialarıyla uzun süre basının gündemine gelen Başhekim Güray YILMAZ  iki hafta  önce görevinden alınmıştı. Şimdide Güray Yılmaz ve beraberindeki 32  kişinin önceki sabah itibariyle polis tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındığı iddia edildi.

 

Halen Ordu Emniyet müdürlüğünde sorgulanmaları devam eden şüpheliler, yarın 05.09. 2019 Perşembe günü yeniden Ünye’ye götürülerek mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.


Altınordu Belediyesi tarihi karara imza attı..Önceki Haber

Altınordu Belediyesi tarihi karara imza...

Sağlık kurumları hizmetlerini tanıttılar..Sonraki Haber

Sağlık kurumları hizmetlerini tanıttılar...