Altınordu Belediyespor tam gaz gidiyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Altınordu Belediyespor tam gaz gidiyor..
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekibi Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kamp hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Altınordu Belediyespor’da futbolcuların istekli olması yüzleri güldürüyor. Altınordu Belediyespor 3. Etap kamp çalışmaları kapsamında çıktığı ikinci maçta Aydınspor 1923 ile 0-0 berabere kaldı. Hazırlık maçlarında çok iyi giden takim lig maçları için Ordulu sporseverlere güven vermeye başladı.

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam ediyor. Günde çift idman yapan Altınordu Belediyespor, sıkı bir çalışma ile BAL’da başarılı olmayı hedefliyor. Bu kapsamda hazırlık maçları da yapan Altınordu Belediyespor çıktığı ikinci maçta 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Aydınspor 1923 ile 0-0 berabere kaldı. Afyonkarahisar Kocatepe Spor Tesisleri'nde oynanan maçı Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun ve Yönetici Cihat Albayrak tribünden takip etti.

 

 

Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, yönetici Cihat Albayrak ile birlikte Afyonkarahisar’da devam eden üçüncü etap kamp çalışmasını sürdüren takımı ziyaret ederek Teknik heyete ve futbolculara başarı dileklerini iletti.

 

 “TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ TAM”

 

Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, 'Bugün takımımızın Afyonkarahisar’daki kampını ziyaret edip, teknik heyet ve sporcularımızla birlikte olalım istedik. Çalışmalar güzel gidiyor. Takımda teknik heyet sporcular arasında güzel bir ortam var. Bizim hedeflerimiz var. Bunu da inşallah bu sezon başaracak güçteyiz' dedi.

 

 

“VERİLEN DESTEK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

 

Kendilerine verilen desteğin farkında olduklarını ifade eden Teknik Direktörü Ergin Döner, “Altınordu Beldespor’u Altınordu ilçesine yakışır bir takım haline getirmek ve ilçe sakinlerinin gurur duyacakları bir takım yapmak için çalışıyoruz. Bu süreçte, Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş, kulüp Başkanımız Sayın Ömer Yusuf Uygun ve yöneticilerimizin bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka bunun en bariz örneğidir. İlçe sakinlerimizden tek isteğimiz maçlarımızda bizleri yalnız bırakmamalıdır” şeklinde konuştu.

 

KULÜP BAŞKANI UYGUN, GÜZEL VE KEYİFLİ BİR MAÇ OLDU..

 

Altınordu Belediyespor’un yeni sezon öncesi çıktığı ikinci maçta takımını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, hazırlık maçını değerlendirdi. Güzel ve keyifli bir maç olduğunu belirten Uygun, “Afyon kampımızın 6. gününde Aydınspor ile karşılaştık. Güzel ve keyifli bir karşılaşma oldu. Beraberlikle sonuçlandı ama maçın geneline bakıldığında gol pozisyonlarımız daha fazlaydı, bu da bizim ve takımımız için gerçekten umut verici olduğunu düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.  


Şehir merkezindeki bu rezalet ne zaman bitecek?Önceki Haber

Şehir merkezindeki bu rezalet ne zaman b...

Eğitim seviyesinde sınıfta kaldık..Sonraki Haber

Eğitim seviyesinde sınıfta kaldık..