Akrabaları FETÖ’cü, kendileri Milletvekili ve Başkan..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Akrabaları FETÖ’cü, kendileri Milletvekili ve Başkan..
Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın yeğeni, Kağıthane Belediye başkanı Mevlüt Öztekin’in kız kardeşi FETÖ firarisi olmasına rağmen iki akraba da Türkiye’de en önemli yerlerde görev alıyorlar. Dün 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 3. Yıldönümüydü. Türkiye bir kez daha tek yumruk oldu. Bu hainlere demokrasi dersi verdi. Ancak, Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ile Kağıthane Belediye başkanı Mevlüt Öztekin’e sormak lazım.. Acaba bir selam göndererek, telefon veya mesaj yazarak bu hainlerin gününü kutladılar mı? Hiçbir vicdani eziklik duyuyormusunuz?

İki önemli isim de 15 Temmuz darbesinden sonra seçilerek göreve geldiler.  Biri Milletvekili biri de  Belediye başkanı oldu. İşte halkın en çok  eleştirdiği ve dikkatini çeken önemli konuların başında yer alan akrabaların FETÖ ilişkisi..

 

 

Ordu milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız’ın yeğeni Tuğgeneral Numan Yediyıldız 15 Temmuz darbe girişiminde askeri harekete en büyük  destek verenlerden biri. Kendisi darbe kalkışması başarısız olunca o gece Yunanistan’a kaçtığı ve halen nerede olduğu bilinmeyen FETÖ firarisi olarak aranmaktadır.

 

 

Kağıthane Belediye başkanı Mevlüt Öztekin’in kız kardeşi Gülşah Öztekin Dinler, o da 15 Temmuz darbe gecesi Türkiye’yi terk ederek Yunanistan üzerinden Amerika’ya kaçtığı ve halen Amerika’da  FETÖ’nün okulunda öğretmenlik yaptığı söyleniyor ve kesin bilgi ve deliler, şu an hükümetin elinde ilgili bakanlık ve sorumlular tarafından bilinmektedir.

 

Şimdi 15 Temmuz darbesinin 3. yıldönümünde  sormak gerekiyor. FETÖ suçlamasından aranan ve 1. Derecede akrabanız sayılan bu yakınlarınızın darbe bayramını  kutladınız mı? Mesaj gönderdiniz mi, telefon açtınız mı, sosyal medyada paylaşım yaptınız mı?  Şayet hiç birini yapmadıysanız vicdanınız hiç mi sızlamıyor?

 

Çünkü, bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ kalkışmasından sonra yaptığı açıklamasında yakın akrabaları ve tanıdıklarının FETÖ ile bağlantısı olanları emniyet güçlerine ihbar etsinler diye bağırmıştır ve hala da bağırarak sesleniyor.

 

İşte her iki seçilmiş bu kişiler hem Türkiye Cumhuriyetine ve hem de siyaset yapmış oldukları partilerine büyük zarar vererek oy kaybına neden olurken, halkın da büyük tepkisine neden oluyor.

 

Şimdi biz de Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ile Kağıthane Belediye başkanı Mevlüt Öztekin’e soruyoruz. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor.? FETÖ ile bağlantısı olan bu yakınlarınızı neden ihbar etmediniz? Veya bu hainlerle halen bir bağlantınız var mı? Her ikiniz de seçilmiş biri olarak halkın karşısına çıkıp konuşma yaptığınızda hiç yüzünüz de mi kızarmıyor?

 

Sakın bahane yapmayın bizim yeğenimizle, kız kardeşimizle ne alakamız var? Demeyin.. Çünkü 1. derecede akrabalık demek, kan bağı var demektir. Et tırnaktan asla ayrılmaz. Sakın bahane bulup da kendinizi aklamaya çalışmayın.

 

Bu konuyu, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan olmak üzere bütün yetkililere ihbar ederek duyuruyoruz.  Halkın bir çok kısmı AKP’li seçmenler bile size bu konuda büyük tepki gösteriyor. Hem ülkemize, hem de partinize verdiğiniz zararın karşılığını son yapılan  31 Mart ve 23 Haziran yerel  seçimlerinde yaşadınız.

 

Gelin itiraf edin, sessiz kalmayın, bir açıklama yapın, bu halkı ve seçmenlerinizi aydınlatınız. Vicdanen rahat ve huzurlu olun. Sanki FETÖ’nün alçak  kaçaklarını vicdanen koynunuzda sakladığınız ve koruduğunuz şüphesi kalmasın.


Ordu Milli Birlik günü için yürüdü..Önceki Haber

Ordu Milli Birlik günü için yürüdü..

İsmail Çelenk, Hazır mesajı açıklama diye gönderdiSonraki Haber

İsmail Çelenk, Hazır mesajı açıklama diy...