“ANNEELİ” MANTI-GÖZLEME EV YEMEKLERİ HİZMETE AÇILDI..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
“ANNEELİ” MANTI-GÖZLEME EV YEMEKLERİ HİZMETE AÇILDI..
Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi’nde açılan ‘Anneeli’ isimli Mantı-Gözleme ve Ev Yemekleri hizmete açıldı..

Mekanı açan İstanbul GÜNDEM Gazetesi sahibi Mehmet Gülnahar olurken, işletmeciliğini ise oğlu Kadir Gülnahar ve ekibi yapıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Açılışa; ünlü Sanatçılar Songül Karlı, Uğur Aslan ile ailesi ve Latif Doğan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal (Paşa), AK Parti GOP İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Başkan Yardımcıları İbrahim Bektaş, Medya Tanıtım Başkanı Ömer Karabük, Mevlana Mahallesi Muhtarı Kadir Uludağ, Haşhaşlar Kuyumcuğun sahibi Murat Haşhaş, Hallaçlar AVM sahibi Cumali Yaycı, basın mensupları ve çok sayıda misafir katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Açılış öncesi görüşlerini aldığımız Kadir Gülnahar,“Lokantamızda; sıcak ev yemekleri ve her nevi çorba yapılıyor. Muhteşem bir ev mantımız ve ev yemeklerimiz var. Bunları tadan müşterilerimiz de bizlere aynısını söylemekte. Öncelikli idealimiz hijyenli bir ortam ve temizliktir. Dost ve müşterilerimize hazırlamış olduğumuz bu nezih mekanda, müşterilerimizin bizlere gösterdiği teveccühe de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Sanatçılar ve siyasetçiler açılış kurdelasını birlikte keserken Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da bir konuşma yaparak, ”Burada yediğim mantı çok nefisti. Bir de bunun tereyağında pişirileni var ve yoğurtsuz.Ben bunu da önerdim. Bir daha geldiğimde bana yapacaklar ve Gazeteci Mehmet Gülnahar kardeşimden sözünü aldım. Yemekler tam bir ev yemekleri. Özlediğimiz tablo bu, her lokantaya gidiyoruz hep aynı yemekler var. Belirli bir yaştan sonra sebze yemeklerine ihtiyacımız var. Burada, yani Anneeli’nde de çok güzel sebze yemekleri var. Gerçekten tüm yemekleri nefis ve herkese de gerçekten tavsiye edeceğim. Zaten bizim bölgemize yakın bir yer burası. Biz zaten burayı Gaziosmanpaşa olarak saymıyoruz. Aramızdan sadece otoban yol geçiyor ve aynı zamanda burasını Sultangazi olarak görüyoruz. Ayrıca, benim Mevlana Mahallesi’nde zaten ayrı bir hatıram var.Müteahhitlik yaptığım günlerde hemen bu sokakta 10 dairelik, 15 dairelik binalar yapmıştım. Şu anda bu mahalleye yapılmakta olan 250 Yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin buraya yapılması için İlçe Başkanlığım dönemimdeki girişimlerimiz sonucu buraya kazandırmıştık ve şimdi inşaatı devam ediyor. Buraya çok sayıda hizmetlerimiz oldu. Bu vesileyle bu güzide mahallede hizmete giren Anneli Restaurant’ın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belediye Başkanı Cahit Altunay daha sonra farklı bir konuya daha dikkat çekerken, “Anneeli’nin yöresel ev yemekleri çıkaran lokanta olduğunu gördüm ve bunun yanı sıra, dostların buluşma noktası olması için özel veya çok özel sohbet edebileceği bir ortam olacağına da kesinlikle inanıyorum. Yeni ve bu Nezih mekanımızın halkımıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılış töreninin ardından davetlilere Mantı, Gözleme ve yöresel Ev Yemekleri ikram edildi. Mekan sahibi Gazeteci Mehmet Gülnahar da, törene katılan ve mazeretleri nedeniyle katılamyıp çiçek ve telgraf gönderen tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür ederken, mekanın herkese hayırlı olmasını diledi.

 Sanatçıların, Siyasilerin ve Basın mensuplarının bir arada yaptıkları samimi sohbet sonrasında tören sona erdi.

 

Haber: Yalçın Arıcı

 

 


KADIN HASTALIKLARI DOKTORU CİHANGİR EFE’NİN İLK YAZISI GAZETEMİZDEÖnceki Haber

KADIN HASTALIKLARI DOKTORU CİHANGİR EFE&...

MÜTEAHHİTLER BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEŞİNDE BİR ARAYA GELDİLER..Sonraki Haber

MÜTEAHHİTLER BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEŞİN...