© Mesleğe 1980'de başladı.. Yön Gazetesi Aralık 2005-'de Kuruldu.

Vatan Partisi adayı Osman Erdaş’dan bakan Mahmut Özer’e tepki..

AKP’nin 1. sıra Ordu Milletvekili adayı Mahmut Özer’in aynı zamanda Milli Eğitim bakanı olması muhalefet adaylarının tepkilerine neden oldu. VATAN Partisi 1. sıra adayı Osman Erdaş, bakan Mahmut Özer’in siyasi çalışmalarında devletin imkanlarını kullanmasına tepki gösterdi.

“Biz kiminle yarışacağız. Bakanla mı, adayla mı yarışacağız” diyen Osman Erdaş, tepkilerini şöyle dile getirdi :

AKP’nin ve kendi imkanlarıyla mı vekil adayıyla mı yarışacağız, yoksa Devletin imkanlarını kullanan Bakan sıfatını ve gücünü kullanan vekil adayıyla mı, yarışacağız. Görünen o ki AKP Ordu 1.sıra adayı Tokatlı Bakan Mahmut ÖZER devletin imkanlarını kullanarak bizim karşımızda seçim yarışı sürdürecek. İlk günden gördüğümüz o. Devletin bütün gücü etrafında seferber edilmiş. Ordu halkı seçimlerde oyunu kullanırken devlet kaynakları nasıl heba ediliyor ve menfaat çıkar uğruna kullanılıyor, buna dikkat ederek kullanacaktır. Acaba AKP’nin Milli eğitim bakanı Milletvekili adayı Mahmut ÖZER bakan sıfatını kullanarak seçim yarışında Ordu Milli eğitim camiasında baskı, tehdit, şantaj oluşturacakmi? Vatan Partisi olarak seçimlerde bakan Mahmut ÖZER’le yarışacağız hemde diğer konuların takipçisi olacağız.

            Osman ERDAŞ

Vatan Partisi ORDU Milletvekili Adayı

 

İlginizi Çekebilir

Ordu’da kaçak tütün ve alkol ele geçirildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içersinde, kaçakçılık organize şube müdürlüğü ve asayiş şube müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalar hakkındaki bilgileri paylaştılar. Bir haftada 3 kadın fuhuştan yakalandı..

Bir çok MHP.’liler Naci Şanlıtürk’ü yanıltmışlar..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart Mahalli ve Yerel Seçim sürecinde MHP’nin Cumhur İttifakı'na destek vermediği iddia ve iftiralarına sert bir şekilde cevap verdi. Ancak, bir çok MHP.’linin oylarını İYİ Partiye verdiklerini biliyoruz.

Büyük Şehir Belediyesi için Ordu’da 21 aday yarışacak..

Ordu halkı 31 Mart yerel seçimlerinde 19 ilçe haricinde bir de Büyük Şehir Belediyesi için oy kullanacak. Ordu’da Büyük şehir için 4’ü bayan olmak üzere, 1’si bağımsız olmak üzere 20 siyasi parti adayı başkanlık için yarışacaklar..

Başkan Hilmi Güler: “Birlikte başardık, birlikte kazanacağız”

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı saatler kala AK Parti’nin ilçelerde düzenlediği Büyük Ordu Yürüyüşü oldukça coşkulu geçti. İşte sandık başına gitmeden önce son sahne izdihamlarla son buldu.

MHP. İl başkanı Mehmet Özçelik, Enver Yılmaz’a seslendi..

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl başkanı Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Dr. M. Hilmi Güler’in proje toplantısında yaptığı bir konuşması salonda alkışlarla karşılandı.

BAŞKAN GÜLER: “AZ LAF YAPIP, ÇOK İŞ YAPACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2024 Yerel Seçimleri için “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla belirlediği yol haritasını Proje Lansman Toplantısı’nda kamuoyu ile paylaştı.

TÜM HABERLER