© Mesleğe 1980'de başladı.. Yön Gazetesi Aralık 2005-'de Kuruldu.

Perşembe iskelesini Ordu Büyük Şehir yaptı..

Uzun zamandan bu yana korkulukları olmayan Perşembe ilçesinde bulunan iskele güvenli ve modern hala getirildi. Bütün masrafları ve işçiliği Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılan iskele modern hale getirildi. Perşembe Belediyesinin ise bütçesi yetmediği için iskele perişan bir halde bekliyordu.

Korkulukları olmadığı için uğrayanların güvenliğini tehdit eden Perşembe iskelesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile güvenli hale getirildi. Aydınlatma direkleri ve LED ışıklarla da iskeleyi renklendirilen Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesinin kent estetiğine yeni bir dokunuş yaptı.

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE DENİZ SEYRİ YAPABİLECEKLER

Özellikle yaz aylarında deniz seyri yapmak ve balık tutmak isteyenlerin tercih ettiği iskele, büyük tehdit saçıyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla güvenli ve modern hale getirilen iskele de vatandaşlar artık doyumsuz deniz keyfinin tadını çıkarabilecekler.

MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Çalışmalar kapsamında iskele üzerinde 252 metrelik paslanmaz çelik korkuluk, elektrik hattı, alüminyum aydınlatma direkleri ve şerit LED aydınlatması yapılarak şehrin güzelliğine güzellik katıldı.

 

 

İlginizi Çekebilir

Perşembe Belediye meclisinde komisyon üyeleri seçildi..

Perşembe Belediyesi’nin yeni dönem ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Cihat Albayrak Başkanlığında gerçekleştirildi. İlk oturumda komisyon üyeleri seçildi..

Cihat Albayrak, “Ben 54 Mahallenin başkanıyım”

Perşembe (Sakin şehir) çiçeği burnunda Belediye başkanı Cihat Albayrak, makamında ziyaretçilerin tebriklerini kabul ediyor. Kendisini ziyarete gelen ve sorunları dinleyen başkan Albayrak,, “Ben 54 Mahallenin başkanıyım, oy veren de vermeyen de siyasi ayırım yapmadan hizmetinizdeyim” dedi.

Başkan Ulaş Tepe sabah 5’de mesaiye başladı..

Altınordu Belediyesinin çiçeği burnunda Belediye başkanı Ulaş Tepe, seçimi kazanmanın heyecanını hala yenemedi. Başkan Ulaş Tepe sabahın saat 05.oo’inde uyanarak, işçilerini ve esnafları ziyaret ederek çatlarını birlikte içtiler. Başkan Tepe’nin bu gayretli çalışması inşallah hep böyle devam eder..

Cihat Albayrak, Perşembe’nin yeni Belediye başkanı..

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden tam 15 gün geçti. Kazanan adayların mazbata alma törenlerini engellemeye çalışarak seçim sonuçlarına itiraz edenler bugün bir kez daha boylarının ölçüsünü aldılar. AK Partinin Perşembe yeni Belediye başkanı Cihat Albayrak, davul zurna ve dualar eşliğinde mazbatasını alarak görevine başladı.

Altınordu Belediyesi meclis üyeleri görev bölümü yaptılar..

31 Mart yerel seçimler sonrası Altınordu Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı Başkanı Ulaş Tepe başkalığında yapıldı ve toplantıda seçimler yapıldı. Meclis Başkan vekilliği koltuğuna ise Hasan Karamustafaoğlu oturdu.

Başkan Ulaş Tepe’ye genel bir tavsiye mektubudur..

Altınordu Belediye başkanı Ulaş TEPE mazbatasını aldı, makam koltuğuna oturdu. Hayırlı, uğurlu olsun diyoruz, başarılar diliyoruz ve tebrik ediyoruz. Altınordu halkı adına da kendisinden güzel hizmetler bekliyoruz.

TÜM HABERLER