© Mesleğe 1980'de başladı.. Yön Gazetesi Aralık 2005-'de Kuruldu.

CHP. Genel başkanı Özel’in hedefinde Enver Yılmaz vardı..

Yerel seçim çalışmaları nedeniyle önceki gün Ordu’ya gelen CHP. genel başkanı Özgür Özel bir otelde düzenlenen toplantıda İYİ Partinin adayı Enver Yılmaz’a yüklenerek söylentilere cevap verdi.

CHP. genel başkanı Özgür Özel, Partisi ile İYİ Parti arasındaki söylentilere cevap vererek son noktayı koydu. Özel,  “ENVER’E VERİLECEK HER OY PARTİYE İHANETTİR, NOKTA! “ diye konuştu. Acaba gerçekleri mi söyledi, yoksa algı mı yaptı bunu da düşünmek ve sormak gerekir.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim sürecine noktayı koydu! Günlerdir algı yaparak “anlaşma var, söylentilerini dolaştıranların yalancı olduklarını açıklayan Özel, Bu parti Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu partidir, Enver’e verilecek her oy partiye ihanettir, diyerek, “yalancılara, fırsatçılara geçit vermeyin,” şeklindeki sözleriyle konuşmasına devam etti.

Partinin adayının Zekai Sana olduğunu belirten Özgür Özel, CHP’ye oy vermenin Türkiye Cumhuriyeti için bir namus borcu olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Bir çok MHP.’liler Naci Şanlıtürk’ü yanıltmışlar..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart Mahalli ve Yerel Seçim sürecinde MHP’nin Cumhur İttifakı'na destek vermediği iddia ve iftiralarına sert bir şekilde cevap verdi. Ancak, bir çok MHP.’linin oylarını İYİ Partiye verdiklerini biliyoruz.

Büyük Şehir Belediyesi için Ordu’da 21 aday yarışacak..

Ordu halkı 31 Mart yerel seçimlerinde 19 ilçe haricinde bir de Büyük Şehir Belediyesi için oy kullanacak. Ordu’da Büyük şehir için 4’ü bayan olmak üzere, 1’si bağımsız olmak üzere 20 siyasi parti adayı başkanlık için yarışacaklar..

Başkan Hilmi Güler: “Birlikte başardık, birlikte kazanacağız”

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı saatler kala AK Parti’nin ilçelerde düzenlediği Büyük Ordu Yürüyüşü oldukça coşkulu geçti. İşte sandık başına gitmeden önce son sahne izdihamlarla son buldu.

MHP. İl başkanı Mehmet Özçelik, Enver Yılmaz’a seslendi..

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl başkanı Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Dr. M. Hilmi Güler’in proje toplantısında yaptığı bir konuşması salonda alkışlarla karşılandı.

BAŞKAN GÜLER: “AZ LAF YAPIP, ÇOK İŞ YAPACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2024 Yerel Seçimleri için “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla belirlediği yol haritasını Proje Lansman Toplantısı’nda kamuoyu ile paylaştı.

AK partiden isim vermeden Enver Yılmaz yalanlandı..

AK Parti Ordu il başkanlığı seçim koordinasyıon kurulu başkanı Özcan Gürsoy nihayet patladı. Hilmi Güler’in rakibi olan İYİ Parti adayı Enver Yılmaz hedef alınarak kendi TV kanalları olana ALTAŞ TV.’de yayınlanmasına da büyük tepki gösterildi. ALTAŞ TV. yönetimi kendi partisine ihanet mi ediyor?

TÜM HABERLER