© Mesleğe 1980'de başladı.. Yön Gazetesi Aralık 2005-'de Kuruldu.

VİZYON BİLGİSAYAR SERVİS VE BAKIM KONUSUNDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ..

Bilgisayar kullanımına büyük önem verildiği günümüzde, bilgisayar kullanıcılarına da güven ve önem veren bilgili uzman ve tecrübeli ustalara ihtiyaç vardır.

Daha doğrusu her bilgisayar kullanan vatandaşın, güvendiği, itimat ettiği, dürüst, bilgili ve işin uzmanı olan kişilere ihtiyacı vardır. 

Öyle yaşanan ortamlar oluyor ki, sadece format atmasını  öğrenen kişiler bilgisayarınıza ustayım diye giriyor. Ama bu kişilere yaptırılan bakım ve onarımdan bir çok müşteri şikayet  ederek dert yanıyor.

 

 

İşte bu konuda Kağıthane Seyrantepe Mahallesinde hizmet veren VİZYON bilgisayarın uzman ustası Şakir Bulut, verdiği hizmetlerini anlatmaktan ve müşteri  memnuniyetinden duyduğu güven ve övgüyü gazetemize anlatarak yaptıkları hizmetleri şöyle sıralıyor:

 

 

Vizyon Bilişim Şakir BULUT, olarak yaptığımız hizmetlere ve parçalara garantili bakım yaptığını ifade ederek, arızalı cihazınızın sorununu teknik ekibimiz profesyonel şekilde tespit edip size bildirir. Daha sonra gereken işlemler yapılır ve bilgisayarınız tam anlamıyla kullanıma hazır olur. Kurduğumuz bilgisayarlarda eksik bir şey yada amatörce bir durum söz konusu olamaz. Doğru kullanımda uzun süre format dahi atmadan kullanmanızı sağlarız.

 

Masaüstü pc tamiri.

Firmamız bilgisayarlarınızdaki arıza ne olursa olsun çözmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

 

Bilgisayar satısı 0 ve 2.el 

Bilgisayar tamiri

Bilgisayar yedek parça 0 ve 2.el

Notebook(Laptop) tamiri

Notebook (Laptop) 0 ve 2.el yedek parça,

Bilgisayar her çeşit sarf malzeme

Cep telefonu tamiri

Cep telefonu yedek parça

Cep telefonu aksesuarları.

Firmalara özel aylık, yıllık Bakim  Anlaşmaları.

 

Laptop tamiri ve bakimi

Markası, modeli ve sorunu ne olursa olsun arızalı notebooklarınızı tamir ediyoruz ve en ufak sorunsuz bir şekilde sizlere teslim ediyoruz.

VİZYON Bilgisayar yapmış olduğu bu çalışmalarından ve müşteri memnuniyetinden dolayı, aldıkları tebrik ve taktirlerle aynı güveni sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.

 

 

İlginizi Çekebilir

Büyük Şehir Belediyesi su fiyatını indirdi..

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’da seçim vaatlerinden biri olan suya indirim uygulaması 1 Nisan 2024 tarihi itibari ile uygulanmaya konuldu.

Büyük Şehir Zabıtası fiyat ve sağlık denetiminde..

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla satışın önüne geçmek amacıyla marketlerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kurallara uymayan esnaflar hakkında cezai işlem uygulanıyor..

Vali Erol, Ana Arı yetiştiriciliği kursunu ziyaret etti..

Vali Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği kursunu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Muammer Erol, ana arı yetiştiriciliği eğitim alanında 23 kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceleyerek, kursiyerlere başarılar diledi.

VALİ EROL, HIYAR FİDESİ DAĞITTI..

Vali Muammer Erol, “Ordu İli Sebze Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında temin edilen hıyar fidesi dağıtım törenine katıldı.

MHP. Milletvekili Şanlıtürk, Fındık üreticisine seslendi..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı bir iftar programında sanayici ve iş adamlarına seslenerek Fiskobirlik’e sahip çıkılması konusunda önemli bir çağrıda bulundu.

Üreticilere duyuru. TKDK başvuru çağrısında bulundu..

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ordu İl Koordinatörlüğü, IPARD III Programı 1. Çağrı İlanına çıktı. TKDK Ordu İl Koordinatörü Berkay Çelik, TKDK tarafından 21 Mart 2024 tarihinde IPARD III programı birinci başvuru çağrı ilanına çıkıldığını açıkladı.

TÜM HABERLER